Vill inte, vill, vill inte, vill, vill inte...vill?

Jag har den senaste veckan funderat över om jag verkligen vill detta. Ska jag verkligen låta dem skära i min kropp bara för att gå ner i vikt? Jag hatar mina jävla hjärnspöken. Jag känner nästan hela tiden just nu att jag INTE vill detta. Att jag kanske borde testa allt en gång till, även om jag vet att det inte funkar. Jag vet ju egentligen att detta är det enda som skulle funka. Att detta egentligen är det som är bäst för mig. Men just nu vill jag inte. Jag är så jävla rädd för att det ska göra svinont, och att jag kommer få alla de där komplikationerna. Eller ännu värre - dö. Jag vill inte dö när jag bara är 22. Jag har fan hela livet framför mig. Men sen är ju frågan om hur långt det livet blir om jag fortsätter såhär. Jag vet att detta är det som är bäst för mig. Men jag är livrädd. Fuck fuck fuck fuck...


Botten

Ja, jag är nere på botten nu. Mår inte alls bra. Visst, jag borde väl vara glad för de kilona jag tappat nu. Men jag vill bara ha mat just nu. Jag är förkyld som fan, och min hjärna har i princip inte funkat sedan jag började med Naturdiet. Jag är helt borta. Jag behöver mat. Just nu skulle jag kunna skita i operationen för att få fortsätta äta som en vanlig jävla människa. Och idag är första gången jag känner ett enormt godissug sedan jag började med naturdiet. Jag vill ha en kväll med massa film, godis och chips. Nä, denna jävla dagen är skit.

Apoteket på Heimdall.

Hämtade ut mediciner idag för ca 1000 kr. Det ser ut som att jag driver ett eget apotek här hemma. Herregud..

-8,6 kg på vågen nu, förresten! :)


Sådär ja!

God jul till mig! Årets bästa julklapp fick jag i morse. Jag ställde mig på vågen, och den visade att jag är nere på det kilot jag ska vara nere på till OP. Dock har jag 8 hg kvar, men jag är nere på rätt kilo i alla fall :D

Sur

Ja, jag är riktigt sur faktiskt. Jag veeet att man inte ska väga sig så ofta, men när man går på äckliga jävla naturdiet så VILL man väga sig. Jag vägde mig den 14e, så idag vägde jag mig igen... Jag har gått UPP 1 hg! Ja, ni kanske tänker att det inte är så farligt med ett HEKTO. Men för mig är det det. Man blir så sur. Man går och torterar sig själv med de äckliga jävla drickorna, då vill man gå ner i vikt också! Men jag skyller på mig själv här. Jag har fuskat. Härom kvällen skulle familjen äta pizza, och jag kunde inte stå emot frestelsen. Men nu såg jag ju hur det gick med det, så det blir inget mer sånt... Nu blir det hardcore naturediet till lördag. Ska se hur mycket jag gått ner på lördag. Beroende på hur mycket det är så tänkte jag faktiskt få i mig lite julmat. Julmat har aldrig varit min grej. Andra går upp i vikt över julen, jag brukar gå ner i vikt över julen... Men samtidigt vill jag ändå ta någon köttbulle och macka. Imorgon är det tre veckor kvar, och jag har nu 2,4 kg kvar till operationen... Börjar känna mig stressad nu!

Jag får skylla mig själv.

Det kanske är för mycket begärt av mig att tycka att folk ska stötta mig i detta. Jag går igenom den svåraste tiden i mitt liv just nu, och snart blir det ännu svårare. Jag har fått höra att detta är ju inget jag MÅSTE göra. Jag har ju "valt" detta själv. Nej, jag har inte valt detta själv. Och jo, jag måste göra det. Visst, det finns ingen som står med en kniv mot min strupe och säger att jag MÅSTE göra det. Men vad händer om jag inte gör detta? Jag går hela tiden upp i vikt. Jag kommer sluta som en av dem man ser på tv som väger 250 kg och inte kan röra sig. Är det ett värdigt liv? Nej, det är det inte. Så jag måste göra detta. Jag vill kunna ha ett värdigt liv. Faktum är att denna operationen förmodligen kommer ge mig 10 år längre att leva. Jag vill inte dö av min övervikt, eller följdsjukdomarna. Är jag dum då, eller?

Jag är ensam i detta, jag vet det. Men jag tycker inte det är för mycket begärt att folk ska stötta mig igenom detta ändå. Men jag är väl dum.

Om någon bryr sig har jag nu gått ner 6 kg. Jag ska ner 2 kg till innan operationen. Borde gå bra.

Ticker

Nu har jag skaffat mig en ticker. Jag ska försöka uppdatera den så mycket som möjligt. Den visar vart jag började, och hur långt jag har kvar till mitt mål. Som ni ser så har jag en lååååång tids kämpande framför mig.



-5,3

Som rubriken säger, jag har nu lyckats gå ner 5,3kg. Jag har 3,1 kg kvar..

De senaste dagarna har jag börjat tänka på alla komplikationer som kan hända om man gör en gastric bypass. Man kan ju till och med dö. Men risken för att dö är bara 0,5%. Det är inte att dö jag är rädd för. Jag är ju sövd under operationen, och dör jag så lär jag ju inte känna nån smärta i alla fall. Jag är mer rädd för tarmvred och allt annat läskigt som kan hända..

Det märks i mitt huvud att operationen närmar sig med stormsteg.


-2,5

Hej alla! Nu är det ett tag sedan jag skrev här...
Sedan sist jag skrev har det inte hänt så mycket, därför har jag inte skrivit heller.

Förra måndagen började jag med den flytande dieten inför operationen. På en vecka gick jag ner 2,5 kg. Ganska nöjd med det. Men denna veckan har det blivit en del fuskande, så jag är rädd för att ställa mig på vågen på måndag. Jag måste fortfarande ner 6 kg till...
Jag dricker naturdiets färdiga shakes. De är mycket godare än de man köper på påse, så det kan vara värt att de är lite dyrare. Jag ska dricka 4 såna om dagen, men jag har druckit 3, och ätit knäckebröd på kvällen.
Nu kommande måndag ska jag börja med fyra om dagen. Och inte äta nånting annat. Jag vill komma in i den där ketosfasen, och det gör jag inte så länge jag äter annat också.

Jag börjar känna stressen nu. Jag vet att man oftast brukar få tre veckor på sig att gå ner den vikten man ska innan OP, och jag har ju det dubbla på mig. Men jag är ändå skiträdd att jag inte ska klara gå ner mina 6 kg, och att alla kommer bli besvikna på mig.


RSS 2.0