Veckans vägning

Missade tydligen att uppdatera bloggen om vikten förra veckan. Jag gick ner 2,0 kg förra veckan. Och så denna veckan...

Totalt denna veckan: -1,7 kg
Totalt sedan flytstart: -34,5 kg
Totalt sedan OP: -24,5 kg

Förra veckan var jag med mamma när hon skulle köpa lite kläder. Och...NU KAN JAG ÄNTLIGEN FÅ PÅ MIG ETT PAR BYXOR FRÅN EN "VANLIG" AVDELNING!!! Det är stort för mig. Jag kan inte ens minnas när jag sist kunde köpa ett par jeans från en vanlig avdelning. Jag har fått köpa alla mina kläder på "tjockisavdelningarna". Men nu! ^_^

Skillnad i bilder.




There you have it! -30 kg, och det syns ju verkligen nu. Det skumma är att jag fortfarande ser samma människa när jag kollar i spegeln. Jag ser inte skillnaden själv. Nu när jag kollar på bilderna ser jag ju självklart det, men jag ser inte det i spegeln. Det är lite lustigt. Men jag är faktiskt stolt över mig själv, för 4 månader sedan trodde jag inte ens detta var möjligt!

Veckans vägning

Totalt denna veckan: -2,4 kg
Totalt sedan flytstart: -30,4 kg
Totalt sedan OP: -20,8 kg

Ett till delmål är avklarat!

Yes, jag är så himla glad! ^^ Idag ställde jag mig på vågen, och den visade 97,3 kg. Vilket betyder att jag nu gått ner 30,4 kg och har därmed nått ett till delmål! Om jag inte minns helt fel så skulle jag unna mig ett par nya Converse efter 30 kg, och det ska jag minsann göra också! Dock får det vänta till den 25e, för fy vad det ekar på kontot just nu. Men den 25e ska jag unna mig ett par nya Converse, för det är jag fan värd!

RSS 2.0