60

Hej alla!
Nu är det ett tag sedan jag skrev. Jag känner inte att jag har så mycket att skriva om just nu, eftersom jag går och väntar på min tur. Men jag kan berätta för er att jag har börjat ta tag i vikten nu. Jag ska ju gå ner 6 kg till operationen. Nu lever jag på 1200 kalorier om dagen, och försöker röra mig lite varje dag. Förra veckan gick jag ner 1,4 kg. Det peppar en som fan när man ser att det händer grejer. Denna veckan har jag dock inte gått ner så mycket, bara 0,2 kg. Men det kan nog bero på att jag fuskade i helgen, jag åt pizza och drack alkohol. Men det gör jag så sällan, så det kanske kan hända lite mer på vågen nästa vecka igen. :)

Jag har fått för mig att skriva ner lite mål. Idag köpte jag min första belöning, dock räknar jag mer det som en julklapp till mamma, eftersom det faktiskt var det. Men jag ser ju fram emot det jag också, så det får vara en belöning för att jag gick igenom operationen. Backstreet Boys i Malmö arena 13/5! Wooo. Jag känner mig som 14 igen. Jag ska belöna mig själv när jag når målen.
Första målet sätter jag på 10 kg, då ska jag tatuera in evighetssymbolen nånstans.
Andra målet sätter jag på 20 kg, då ska jag fixa naglarna med gele. (kanske, jag kanske inte kan beroende på om jag jobbar eller inte)
Tredje målet blir på 30 kg, då ska jag handla kläder från Hottopic.
Fjärde målet blir på 40 kg, då ska jag specialbeställa ett par converse.
Femte målet blir på 50 kilo, då ska jag åka utomlands bannemej! Troligen England.
Vi får se hur många mål jag når, men jag ser inte det som omöjligt att komma till det sista målet. Då är jag 10 kilo från min målvikt. Det känns pinsamt att säga att jag vill gå ner 60 kg, jag skäms lite över det. Men detta är verklighet, jag behöver gå ner så mycket. Men egentligen är jag nöjd när jag kan köpa kläder på en vanlig avdelning. Egentligen är jag nöjd när jag gått under 30 på BMI-skalan.

RSS 2.0