Dumpning?

För er som inte vet vad dumpning är så kan jag berätta lite kortfattat. Dumpning är något som kan hända GBP-opererade om du äter för fett/sött/snabbt osv. Det kan visa sig som illamående, kräkning (?), kramper i magen, diarré, yrsel, hjärtklappning, kallsvettningar osv. (Taget från Wikipedia, då jag själv är osäker...)

Igår tror jag att jag råkade ut för en dumpning. Jag bestämde mig för att tjuvstarta min pureperiod. Jag ska ju egentligen inte börja med det förrän på tisdag. Men jag är så less på sopporna, så det blev så. Jag åt potatismos och kokt torsk. Väldigt bra mat för magen, alltså. Jag åt lite mer än en deciliter. Efter det gick jag ut med hunden, och när jag kom in så tog jag en varm dusch. Efter det började helvetet. Det tog alltså 1-1½ timme innan det startade, vilket jag TROR är konstigt. Men i alla fall. Jag fick magsmärtor från helvetet, jag har aldrig varit med om något liknande. Och kallsvettningarna kom också. Jag TROR att jag var med om en dumpning. Och jag ska säga er att det INTE är en trevlig upplevelse. Här har jag gått och tänkt att jag ska vara jätteduktig med maten nu och bara äta nyttig mat för att slippa dumpa. Och vad gör jag? Jag dumpar på POTATISMOS OCH TORSK. Fy fan vilken ironi. Jag hoppas verkligen att det inte händer många gånger till. Jag kan ju för tusan inte dumpa på allt jag äter!

I övrigt är jag väldigt osocial just nu. Jag orkar inte prata med speciellt många. Och jag umgås gärna inte en längre stund. Det är mitt humör som gör detta gissar jag på. Kroppen går igenom stress och hormonrubbningar, och jag tror det är därför humöret hoppar upp och ner hela tiden. Jag hoppas det löser sig snart också, det är rätt jobbigt att känna sig sjuk i huvudet för att man ena sekunden ler och andra sekunden är skitarg. Ha tålamod med mig, snälla.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det låter precis som dumpning, vad skulle det annars vara..

Men ärligt talat så kan jag knappt äta potatismos heller,såhär efter 1,5 år. Tror det är nåt med stärkelsen och konsistensen.. Det och gröt, gröt kan jag inte äta mycket av innan det känns för mycket! O här försöker man vara nyttig! >_<

2012-01-23 @ 10:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0